Parasta laskiaispullaa saa...

Kakkukeisarin pullissa on aitoa kermaa. Ja sen kyllä huomaa.
Tampereella osataan tehdä munkkeja. Kiukuttelen aina, miten harvassa ovat omenamunkit tässä maassa. Luisteluretken aiheuttama munkkihimo vei minut tänään Stockan pullahyllylle, josta löysin Wienermunkin. Pehmeää, omenaa, hyvää! Eikä tullut ällö jälkiolo.

Pullat sen sijaan...Laskiaispullia on tullut maisteltua viime viikkoina liikaakin. Hilloversioita tietenkin. Ainoat hyvät olivat Helsingin yliopiston Unicafen ja helsinkiläisen...Kakkukeisarin! Kakkukeisari voitti tämän testikierroksen. Kuten Unicafen, tämä pulla ei ollut liian suuri, se katosi hetkessä parempiin suihin, eikä tullut ällöä jälkioloa! <3

Helsinki-Tampere 6-0 laskiaispullien osalta. Olisin niin mielelläni löytänyt jotain paikallista laatutavaraa, mutta ei. Täällä myydään pula-ajan tavaraa pullaosastolla.

P.S. Laskiaispullassa ei saa olla raesokeria päällä (vaan tomu-, mutta ei liikaa) eikä pullan kansi saa missään nimessä olla kovettunut!

Kommentit

  1. Hei! Hopeasija testissä ilahdutti meitä unicafelaisia kovasti. Onnittelut Kakkukeisarille voitosta - ja tsemppiä tamperelaisille pullamaakareille! :)

    Lumekasta ja pullarikasta laskiaistiistaita kaikille

    Petri Minni UniCafesta

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit