keskiviikkona, kesäkuuta 15

Miten olisi raparperikiisseli kermavaahdolla?


Ekasta versiosta unohtui kuvata kerma mikä korvaantui tokassa...

Tämän täydellisempää en nyt voi kuvitella: perinteinen raparperikiisseli höystettynä kermavaahdolla. Kesän toiveet sulaa suussa raparperin kirpeyden ja makean kerman pehmeyden kombinaatiossa.

Talvella minulla oli greippi- ja avokadohimo. Vieläkään en pysty syömään myöskään turkkilaista jogurttia. No, nyt alkukesällä on raparperin lisäksi hirveä mintun hinku: piparminttuteetä (no sitä join talvellakin), tuoretta minttua leivälle, minttukeksejä, piparminttuöljyä mausteeksi itse tehtyihin suklaisiin jne. Raparperiin ei ainakaan ehdi kyllästyä, kun sen kausi on niin lyhyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti