Suklaaton tammikuu...
..epäonnistui. Se nyt oli ymmärettävää, että äidin tarjotessa söin suklaakakkua ja kerran ostin kaakaoisen muffinssin, kun jäi vähän nälkä, ja kaverille konvehteja ostaessa ostin itselleni yhden valkosuklaisen maistiaiseksi, mutta se, että menin tänään Suklaapuodin talvialeen hakemaan glögiä koitui vihoviimeiseksi retkahdukseksi. (Jos joku muu ostaa tuollaista Jaktglögiä kannattaa avata pullo vaikka pyyhkeen alla, sillä minulla se räjähti sellaisella paineella auki, että pyyhin seuraavan puoli tuntia keittiötäni.)
Ai niin: sain hyvän vinkin puodista: kannattaa Fazerin sinistä ostaessa tarkistaa, että päiväystä on jäljellä mahdollisimman paljon (yli 4 kuukautta?). Sekä puodin omistaja, minä, että varmasti kaikki suklaan laadun päälle ymmärtävät ovat huomanneet, että sinisen maku vaihtelee todella paljon sen mukaan, kuinka tuoretta se on. Jos on kerran saanut hyvää, miksi tyytyä huonompaan? Se on minunkin herkkuideologiani.
Kommentit
Lähetä kommentti