Aurinkosoppaa ja inkamarjoja


- kaurapuuroa
- 2 ruisleipää avokadolla ja tomaatilla
- sitruunaruoho-inkivääriteetä
- A-jogurttia greipillä
- leipäjuustosalaatti
- A-jogurttia puolukoilla, kauraleseillä ja auringonkukansiemenillä
- mustaa teetä
- 2 ruisleipää tahinilla ja avokadolla
- omenakanelirusina-teetä
- Inkamarjoja
- Linssiporkkanakeittoa
(= Liivian blogista Aurinkosoppaa. Nam!) - omenakanelirusina-teetä
Ostin kokeeksi Ekolosta inkamarjoja eli kuivattuja ananaskirsikoita. Tuoretta sellaista olen maistanut pari kertaa, kun joskus töissä oli jäänyt kokouksesta leivoksia. Tykkäsin ja tykkään kuivinakin. Toisin kuin goji-marjoista, joita en kyennyt syömään. Suklaan sekaan näitä ei tulisi heti mieleen laittaa, kuten jossain vinkattiin, mutta toimivat sellaisenaan, ja varmasti salaatissa ja jogurtissa. Maku on jännällä tavalla hapan.
Kommentit
Lähetä kommentti